Webdesign en onderhoud

webhosting op maat met service

Onze servicediensten

Joomla Totaalpakket speciaal voor verenigingen en stichtingen

Nog steeds ontvangen veel mensen een spookfactuur van NL Domein Host (helaas ook onze klanten) en willen wij iedereen hier nogmaals op attenderen en waarschuwen.

Er wordt per e-mail een factuur gestuurd waarin eigenlijk al direct te zien is dat e.e.a. niet klopt. Er wordt bv niet aangegeven voor welk domein de factuur bedoeld is. Verdacht is dan natuurlijk ook dat volgens de factuur NL Domein Host in Amsterdam gevestigd is, vreemd is dan wel dat het vermeld bankrekeningnummer in Italie is.

Om deze waarschuwing compleet te maken hieronder een voorbeeld van deze spookfacturen (klik voor vergroting):

Voorbeeldfactuur NL Domein Host

Ons advies: Deze factuur gewoon negeren, bericht markeren als spam en direct verwijderen uit uw mailbox.

Omdat de populariteit van WordPress en vraag naar WordPress websites steeds groter wordt heeft Jansen Internetservice zich nu naast Jomla! CMS-systemen zich ook meester gemaakt op het gebied van WordfdPress CMS-systemen.

logo WordPress250

Voortaan heeft u als klant dus bij Jansen Internetservice bij opdracht van een nieuwe website de keuze uit een Joomla! CMS-systeem (in de laatste versie) of een WordPress CMS-systeem, elk uiteraard in uw persoonlijke huisstijl.

Na oplevering bent u geheel in staat zelf uw nieuwe website te onderhouden, desgewenst met extra support van Jansen Internetservice.

Meer weten over het leveren van templates en themes verwijzen wij u graag naar deze speciale webpagina.

 

Joomla! templates en WordPress themes

Met de komst van Magento2 als vervanging van Magento 1 is Magento steeds verder gaan staan van de kleinere webshopbeheerder. Het nieuwe Magento 2 systeem is groot, log en erg complex voor de meeste "kleinere" webshopbeheerders.

Jansen Internetservice is dan ook helemaal afgestapt van Magento om zich te gaan specialiseren in WordPress/WooCommerce webshop systemen, en zijn daarvoor zelfs een aparte website gestart (zie www.eenwebwinkelbeginnen.nl).

DNSSEC voegt een digitale handtekening toe aan de DNS-informatie waardoor u zeker weet dat, als mensen naar uw website zoeken, ze ook bij uw website uitkomen en dat niemand uw mails leest.

Deze week is er een gigantische operatie uitgevoerd om alle domeinen welke zijn ondergebracht bij Jansen Internetservice te voorzien van DNSSEC, en zijn deze domeinen weer een stapje dichter bij naar ons streven voor 100% veiligheid.

Er is een veiligheidslek ontdekt in Joomla! en hebben wij vandaag via Patchman bij alle betrokken websites op onze webserver een veiligeidspatch uitgevoerd. Wanneer u als eigenaar van een van deze websites hinder heeft ondervonden van deze patch kunt u contact opnemen met onze afdeling support om welk domein dit gaat, dan kunnen wij deze patch terugdraaien maar dient u wel alsnog het probleem op te lossen.

GooglePartners1

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief door hier uw e-mail adres in te vullen:

Voorkom een hoge boete door datalek en bescherm uw bedrijf tegen cybercriminaliteit met

threadscanlogo

Klik op het logo voor meer info

Meer nieuws en info

100a contact us1

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd