Webdesign en onderhoud

webhosting op maat met service

Onze servicediensten

Joomla Totaalpakket speciaal voor verenigingen en stichtingen

Jansen Internetservice streeft naar 100% veiligheid en betrouwbaarheid van geleverde producten en diensten.

In week 16-2018 is begonnen aan een grootse operatie om alle bestaande domeinen welke gehost worden via onze webservers te verplaatsen naar een andere nameserver welke DNSSEC mogelijk maakt.

DNSSEC voegt een digitale handtekening toe aan de DNS-informatie waardoor u zeker weet dat, als mensen naar uw website zoeken, ze ook bij uw website uitkomen en dat niemand uw mails leest.

Wij hopen deze grootse operatie in week 17-2018 volledig af te kunnen ronden zonder dat onze klanten van deze operatie iets zullen merken.

Nieuwe domeinnamen van onze klanten worden vanaf vandaag sowieso direct gekoppeld aan de juiste nameservers, dus automatisch voorzien van DNSSEC.

Opm.: DNSSEC wordt aan elk (nieuw) domein gekoppeld maar staat geheel los van HTTPS (SSL-certificaat voor domein validatie), dit blijft per domein optioneel en tegen meerprijs op het abonnement maar wordt wel sterk aanbevolen (niet alleen voor veiligheid maar ook betere Google indexering). Meer over onze SSL:-certificaten kunt u lezen via https://www.janseninternetservice.nl/producten-diensten/ssl-certificaten.

Jansen Internetservice heeft een kleine aanpassing doorgevoerd bij alle domeinen op onze webserver welke door ons zijn voorzien van SSL-certificaat.

Ter info voor onze klanten m.b.t. beveiligingsinfo webhostingpakketten met SSL-certificaat bij Jansen Internetservice is geplaatst in Klanteninfo onder de rubriek Actuele mededelingen (inloggen).

Vanaf mei 2018 is er een nieuwe privacywetgeving van kracht, niemand (bedrijven, verenigingen en instellingen) ontkomt aan deze aanpassing.

Ook Jansen Internetservice wil graag voldoen aan deze nieuwe privacywet en heeft daarvoor de nodige acties ondernomen. Een daarvan is de nieuwe privacyverklaring op onze website, welke geheel is samengesteld vanuit de door het rijk beschikbaar gestelde privacyverklaring generator. Wij zijn er dan ook van overtuigd daarmee dus te voldoen aan de nieuwe privacy regels bij het bezoeken van onze website.

Klik HIER voor onze nieuwe privacyverklaring.

Deze week (week 06-2018) is er groot onderhoud uitgevoerd op onze webserver en is er nu voor alle domeinen PHP7 beschikbaar.

Om deze upgrade uit te kunnen voeren zijn alle domeinen maximaal 5 minuten niet bereikbaar geweest waarvoor onze excuses.

Jansen Internetservice bestaat in 2018 maar liefst 15 jaar. Dit moet uiteraard worden gevierd, de aftrap is gegeven met een redactioneel bericht in het Valkenswaards Weekblad en De Kempenaer in week 3 van 2018 (klik op afbeelding voor vergroting).

kempenaer wk03 2018(bron: De Kempenaer en Valkenswaards Weekblad week 3-2018)

 

Na deze publicatie gaan we diverse akties promoten waarbij fantastische prijzen te winnen zijn. Hiervoor verwijzen wij u graag naar deze website en onze facebookpagina https://www.facebook.com/JansenInternetservice!

GooglePartners1

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief door hier uw e-mail adres in te vullen:

Voorkom een hoge boete door datalek en bescherm uw bedrijf tegen cybercriminaliteit met

threadscanlogo

Klik op het logo voor meer info

Meer nieuws en info

100a contact us1

 

Our website is protected by DMC Firewall!