Webdesign en onderhoud

webhosting op maat met service

Onze servicediensten

Joomla Totaalpakket speciaal voor verenigingen en stichtingen

DNSSEC voegt een digitale handtekening toe aan de DNS-informatie waardoor u zeker weet dat, als mensen naar uw website zoeken, ze ook bij uw website uitkomen en dat niemand uw mails leest.

Deze week is er een gigantische operatie uitgevoerd om alle domeinen welke zijn ondergebracht bij Jansen Internetservice te voorzien van DNSSEC, en zijn deze domeinen weer een stapje dichter bij naar ons streven voor 100% veiligheid.

Er is een veiligheidslek ontdekt in Joomla! en hebben wij vandaag via Patchman bij alle betrokken websites op onze webserver een veiligeidspatch uitgevoerd. Wanneer u als eigenaar van een van deze websites hinder heeft ondervonden van deze patch kunt u contact opnemen met onze afdeling support om welk domein dit gaat, dan kunnen wij deze patch terugdraaien maar dient u wel alsnog het probleem op te lossen.

Op 20 april 2018 werd via ons nieuwsblog aangekondigd dat er begonnen is aan koppeling van alle domeinen welke zijn ondergebracht bij Jansen Internetservice naar een nieuwe nameserver waardoor gebruik van DNSSEC (toevoeging digitale handtekening aan de DNS-informatie) mogelijk wordt, en dat nieuwe registraties al direct aan de juiste nameserver gekoppeld zouden worden.

Er is helaas enige vertraging opgetreden bij deze reusachtige operatie waardoor de afronding te verwachten is tusen half en eind juni 2018.

Vragen over de veiligheid van uw domein bij Jansen Internetservice? Neem gerust even cointact op, wij beantwoorden waar mogelijk al uw vragen.

Jansen Internetservice streeft naar 100% veiligheid en betrouwbaarheid van geleverde producten en diensten.

In week 16-2018 is begonnen aan een grootse operatie om alle bestaande domeinen welke gehost worden via onze webservers te verplaatsen naar een andere nameserver welke DNSSEC mogelijk maakt.

DNSSEC voegt een digitale handtekening toe aan de DNS-informatie waardoor u zeker weet dat, als mensen naar uw website zoeken, ze ook bij uw website uitkomen en dat niemand uw mails leest.

Wij hopen deze grootse operatie in week 17-2018 volledig af te kunnen ronden zonder dat onze klanten van deze operatie iets zullen merken.

Nieuwe domeinnamen van onze klanten worden vanaf vandaag sowieso direct gekoppeld aan de juiste nameservers, dus automatisch voorzien van DNSSEC.

Opm.: DNSSEC wordt aan elk (nieuw) domein gekoppeld maar staat geheel los van HTTPS (SSL-certificaat voor domein validatie), dit blijft per domein optioneel en tegen meerprijs op het abonnement maar wordt wel sterk aanbevolen (niet alleen voor veiligheid maar ook betere Google indexering). Meer over onze SSL:-certificaten kunt u lezen via https://www.janseninternetservice.nl/producten-diensten/ssl-certificaten.

Jansen Internetservice heeft een kleine aanpassing doorgevoerd bij alle domeinen op onze webserver welke door ons zijn voorzien van SSL-certificaat.

Ter info voor onze klanten m.b.t. beveiligingsinfo webhostingpakketten met SSL-certificaat bij Jansen Internetservice is geplaatst in Klanteninfo onder de rubriek Actuele mededelingen (inloggen).

GooglePartners1

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief door hier uw e-mail adres in te vullen:

Voorkom een hoge boete door datalek en bescherm uw bedrijf tegen cybercriminaliteit met

threadscanlogo

Klik op het logo voor meer info

Meer nieuws en info

100a contact us1

 

Our website is protected by DMC Firewall!